Skip to main content
Kredinor-Collectia-Inkassobolag
Sebastian S. •
02/03/2021

Nyhetsbrev – Kredinor blir en del av Collectia-familjen

Det är med stor glädje vi kan berätta nyheten att vi den 31 mars i år förvärvade den danska delen av Kredinor (tidigare KIS) som en del av vår ambitiösa expansionsstrategi.

Vi på Collectia är oerhört stolta över att välkomna ännu en stark aktör till Collectia-familjen. Vi är övertygade om att förvärvet kommer att komplettera vår befintliga verksamhet, stödja vår fortsatta utveckling och skapa ännu mer värde för dig som kund.

I samband med förvärvet kommer vi att få omkring 40 nya men erfarna kollegor som kommer att bidra med ny kunskap och ytterligare resurser till vår växande organisation, samt ytterligare stärka vår position på den danska marknaden. Vi anser att det finns stora likheter mellan vår företagskultur samt våra affärsmetoder och värderingar, vilket bara är en av anledningarna till att Kredinor är en perfekt strategiskt match.

Vi kommer att fokusera på att utnyttja de underliggande synergierna, samtidigt som vi fortsätter att göra de saker som Kredinor och Collectia är bra på var för sig.

Vad betyder det för dig som kund?

Vi fortsätter som vanligt. Detta innebär att behandlingen av dina ärenden kommer att fortsätta obehindrat och vi kommer att se till att du hålls uppdaterad. Det enda som förvärvet kommer att innebära för dig är att vi kommer att optimera våra lösningar och leverera en ännu bättre tjänst i framtiden.

Både Collectia och Kredinor ser fram emot integrationen då vi ser det som en fantastisk möjlighet att erbjuda företagare i Danmark en ännu bättre produkt.

Collectia får även ett eget kontor i Finland

Förvärvet av Kredinor är en del av vår tillväxtstrategi i Danmark, men vi expanderar också vår verksamhet på andra marknader – senast genom förvärvet i Tyskland. I början av året tog vi det tyska företaget Dr. Duve Inkasso med i vår koncern. Vi kan nu också meddela att vi kommer att öppna ett eget kontor i Finland från och med den 12 april 2021. Det gör det möjligt för oss att betjäna våra klienter som har verksamhet i Finland med vårt eget kontor. Om du är intresserad av att skicka ärenden till indrivning i Finland, är du välkommen att kontakta oss.

Tack för att du läste. Vi ser fram emot att presentera ännu fler spännande nyheter under 2021.

Vi önskar dig och dina nära och kära en glad påsk.


Vänliga hälsningar,
Christian la Cour Valentin

Anmäl dig till nyhetsbrevet


Senaste inläggen