Skip to main content

Drift och säkerhet

Naturligtvis är stabil drift och säkerhet hög prioritet för oss. Här kan du läsa lite om hur vi tar hand om dina data och säkerställer 99,9% servertid utan driftsstopp.

Säkra data

Collectia tar säkerheten på allvar. Vi är värd för våra servrar i ett toppsäkert och modernt datacenter beläget på dansk jord. Kontinuerlig säkerhetskopiering av både system och data görs automatiskt. Om olyckan skulle inträffa kan vi vara igång igen en mycket kort tid.

SSL-säker anslutning

All kommunikation mellan dig och Collectia säkras med SSL. Detta innebär att data överförs krypterade och inte kan läsas av andra på vägen. Samma teknik används också av bankerna.

99,9% drifttid

Collectia har en mycket hög drifttid på våra system, men naturligtvis kan det vara driftsstörningar i samband med uppdateringar och förbättringar av systemen. Dessa uppdateringar är vanligtvis planerade att hända när de flesta sover eller njuter av helgen.

Hög säkerhetsnivå

Vårt värdföretag har den internationella ISO27001-certifieringen, vilket innebär att säkerheten är helt topp. De är också ISAE 3402-kompatibla och BFIH kontrollerar detta samt lever upp till ISO27001-standarden.