Skip to main content
Sebastian S. •
14/02/2020

Nyhetsbrev – en stor milstolpe har nåtts!

Sedan Collectia förvärvades 2016 av det tyska riskkapitalbolaget Findos GmbH har vi gjort en otroligt spännande resa för att utveckla våra tjänster och positionera företagets verksamhet internationellt.

Nu har det hänt igen – vi har just förvärvats av den brittiska kapitalfonden Silverfleet Capital. Som vi beskrivit tidigare i våra nyhetsbrev har vi en ambitiös expansionsstrategi. En strategi som syftar till att fortsätta att expandera vår verksamhet internationellt. Detta är också ett av Silverfleets tydliga mål. Samtidigt uppmärksammar de vår avancerade teknikplattform, vår kreditdatabas och våra analysverktyg som har potential att öka marknadsandelarna på både befintliga och nya marknader.

”Vi är mycket glada över att ingå partnerskap med Collectia, som är teknikledande på företagets huvudmarknad i Danmark och har stora möjligheter att expandera både i Danmark och utomlands”, säger Mark Paisecki, partner på Silverfleet Capital.

Silverfleet Capital är ett ledande riskkapitalbolag med mer än 30 års erfarenhet som en aktiv investerare i europeiska medelstora företag. Bolaget äger också klädföretaget Masai och har därmed efter förvärvet två företag i Danmark.

För dig som kund innebär försäljningen av företaget och de nya ägarna att vi står starkare. Silverfleet har, precis som vi, höga förväntningar och ambitioner när det gäller att utveckla och optimera de tjänster vi erbjuder våra kunder. Den nuvarande verksamheten och behandlingen av våra kunders ärenden kommer naturligtvis att fortsätta obehindrat.

Detta var bara en av många stora och spännande nyheter i år. Därför uppmanar jag er som alltid att ta del av kommande nyhetsbrev.

Vänliga hälsningar

Christian la Cour

Anmäl dig till nyhetsbrevet


Senaste inläggen