Skip to main content

Collectia Kundewebb 4.0

Vad betyder det för dig?

Vi är glada att presentera Collectias kundwebb version 4.0, som kommer med spännande förbättringar och en ny layout. Vårt mål är alltid att göra din upplevelse av våra tjänster bättre, och denna uppdatering är inget undantag.


Kundeweb DK

Modern och intuitiv layout

Vi har arbetat hårt för att förbättra din upplevelse av kundewebben, och det första du kommer att märka är den moderna och intuitiva layouten. Den nya designen gör det ännu enklare för dig att navigera och hitta den information du behöver. 

Kundeweb DK

Bättre översikt över meddelanden

Nu kategoriseras meddelanden från oss baserat på ämnen. Vi har även lagt till en tilldelningsfunktion som ger dig möjlighet att delegera ansvar till dina kollegor. Dessutom markerar vi viktiga meddelanden med rött så att du lätt kan uppmärksamma de som kräver omedelbar uppmärksamhet. 

Kundeweb - afsluttet sag DK
Kundeweb - indstillinger DK

Nya inställningsmöjligheter

Vi har förbättrat inställningarna så att du via ’Min profil’ kan administrera e-postnotifieringar för ärenden, till exempel vid skapande av avbetalningsplan eller vid uppnående av en viss grund. Som administratör kan du lägga till kundnummer för andra medarbetare, och alla ändringar loggas under fliken ’Logg’ för bättre överblick över ärendehantering. 

Kundeweb - indstillinger DK

Fler sökalternativ

Två nya sökalternativ är nu också tillgängliga när du letar efter ett specifikt ärende. Nu kan du även söka på: 

  • Telefonnummer

  • E-post

Kundeweb - telefon DK

Fler nya spännande funktioner på väg!

Förvänta dig att vi fortsätter arbeta på nya funktioner och lösningar som gör det ännu enklare för dig att hantera dina ärenden och kommunicera med oss.

Vi tackar dig för att du har valt oss som din partner och vi fortsätter att arbeta hårt för att förbättra din upplevelse hos oss.