Skip to main content

Vilka är Collectia?

Vi är ett modernt inkassoföretag – med mer än 150 års erfarenhet – som använder ledande teknologier och kompetenta handläggare för att hjälpa gäldenärer att bli skuldfria och företag att få betalt för sina obetalda fakturor.

Collectia har några av Sveriges skickligaste handläggare som dagligen hjälper personer och företag ur deras ekonomiska situationer.

Som inkassoföretag har vi ett stort samhällsansvar att tillhandahålla vår kunskap och teknologi som kan hjälpa så många människor som möjligt med sina ekonomiska utmaningar. Om du söker kunskap och inspiration för att få ordning på din ekonomi, är du välkommen att läsa vår blogg med tips och råd.

Vi hjälper svenskar att få ordning på sin ekonomi

På Collectia behandlar vi alla med respekt. Vår filosofi är att obetalda räkningar i grund och botten beror på glömska, och därför förtjänar alla en rättvis och rättvis behandling.

Vi vill hjälpa alla att komma ur skuldfällan genom kompetent och professionell rådgivning på samma nivå. Därför ingår vi gärna i avbetalningsplaner om det kan hjälpa dig.

MitCollectia – nyckeln till att bli skuldfri

Alla som får en påminnelse från Collectia har tillgång till MittCollectia via BankID. Här ger vi full transparens om ditt ärendeförlopp och hjälp för att bli av med din skuld.

  • Detaljerad översikt över ärendet

  • Betala din skuld

  • Begär avbetalningsplan

  • Få rådgivning

  • Skicka och läs meddelanden kring ditt ärende